Vær med! Læs mere eller ring 60107613

Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold

Tribunerne i Gentofte Sportspark var proppet med glade tilskuere, da borgmester Hans Toft gav bolden op for UNICEF Cup 2018 lørdag den 8. september. Og det var en fodboldturnering udover det sædvanlige.

På banen vrimlede det med kendte ansigter, som alle havde valgt at snøre fodboldstøvlerne for at bakke op om UNICEF Bys indsamling til UNICEFs arbejde for børn i Grønland. Christopher, Joey Moe, DJ Faustix og Ihan Haidar fra L.I.G.A. kæmpede nogle brave kampe for Musikerlandsholdet, og anfører Carsten Bang havde sat et stærkt Komikerlandshold med blandt andre Brian Lykke, GEO og Anders Fjeldsted. Sejren gik dog til TV-værtlandsholdet med Sisse Fisker, Joakim Ingversen, Nikolaj Koppel, Lars Christiansen, Stig Tøfting og Thomas Gravesen i spidsen. Men de største vindere bliver de mange børn i Grønland, som får gavn af de penge, der blev indsamlet på dagen.

”Vi er glade for at se, at så mange – både på banen og på tilskuerpladserne – har valgt at bakke op om vores indsamling til arbejdet med grønlandske børn. Op imod hvert tredje grønlandske barn bliver udsat for omsorgssvigt – lige fra manglende opmærksomhed fra forældrene i det daglige til vold og overgreb, også seksuelle overgreb. Overskuddet fra UNICEF Cup 2018 går blandt andet til at oplyse grønlandske børn om deres rettigheder og til arbejdet for, at de får det glade børneliv, som alle børn fortjener”, siger Line Grove Hermansen, kommunikationsdirektør i UNICEF Danmark.

140.000 kroner til UNICEFs arbejde for børn i Grønland
UNICEF Cup 2018 er arrangeret af Danmarks Mest Velgørende Fodboldhold i samarbejde med Gentofte Kommune og UNICEF Danmark som en del af aktiviteterne i forbindelse med årets UNICEF By. Resultatet af spillernes anstrengelser på grønsværen nåede op omkring 140.000 kroner.

”Vi er taknemmelige for den indsats, som Gentofte Kommune gør som årets UNICEF By. Med kommunen og Gentofte-borgernes støtte kan vi for første gang sætte særligt fokus på børn i Østgrønland og arbejde endnu hårdere for Grønlands børn,” siger Line Grove Hermansen.

Læs mere

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 4183 kontonr.: 0012469977
MobilePay nummer 6010 7613