Vær med! Læs mere eller ring 60107613

Munkegårdsskolens teaterprojekt.

Munkegårdsskolens teaterprojekt er et trivselsfremmende projekt for børn og unge på skolen arrangeret af den frivillige forældregruppe Trivselsambassadørerne. 70-80 børn står på scenen eller deltager backstage i skabelsen af en forestilling, der har et højt kunstnerisk niveau og som styrker trivslen på skolen på tværs af klasser og årgange. Der reserveres endvidere særlige trivselspladser til de børn, som skolens pædagogiske personale vurderer, vil have særlig gavn af at deltage.

Instruktør Signe Mynborg er den professionelle kunstneriske leder, der underviser børnene i drama 11 dage efter skoletid i løbet af efteråret hvor børnene er inddelt i hold på tværs af årgange. Her udvikler børnene replikker til den grundhistorie, som instruktøren har skrevet og det bliver således børnenes eget teaterstykke. Musiker Andreas Ugorskij komponerer musikken og agerer husorkester til forestillingerne, sammen med et mindre elevband.

I anledning af at Gentofte kommune i 2018 er UNICEF by med fokus på børn og unges trivsel i Østgrønland, og fordi dette harmonerer godt med teaterprojektets trivselsfremmende sigte, er det besluttet at årets forestilling skal omhandle børn i Grønland. Projektet kulminerer med seks forestillinger afviklet over tre dage I November 2018. Der vil i forbindelse med afviklingen af forestillingerne blive samlet ind til UNICEF by 2018.

Siden opdateres løbende

Billetter: Kommer

Spilledage: November, dato kommer

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 4183 kontonr.: 0012469977
MobilePay nummer 6010 7613