Vær med! Læs mere eller ring 60107613

Teatret Brændende Kærlighed: FOREVER YOUNG

Teatret Brændende Kærlighed: FOREVER YOUNG

Teatret Brændende Kærlighed har en ny sprudlende, absurd og crazy udendørsforestilling undervejs: FOREVER YOUNG – om jagten på evig ungdom.

Kl. 17, d. 6. September, Ordrup Park, ved Adelaide Plejehjem (find vej)

Forestillingen er gratis, og afholdes i forbindelse med besøg af skolebørn fra Gentofte Kommunes venskabsby i Tasiilaq. Forestillingen er på volapyk og kan forstås af alle. Fra 6 år til 120 år.

Der vil kunne bestilles mad ved Madministeriet . I er også velkommen til at medbringe mad og drikke selv.

FOREVER YOUNG

Brødrene Young er et legendarisk firma, der forhandler alle slags wunderdrugs. Gennem flere århundreder har Brødrene Young været leveringsdygtige i mixture for og imod snart sagt alt. Få evner som de at sælge drømmen om evig ungdom og akut helbredelse. Ingen lidelse er dem fremmed. De har remedier for enhver skavank:
Grundangst, impotens, tøven, eksistentiel hikke, halsbrand, hårtab, tør og glansløs vrede, rodløshed, modløshed, falsk hæshed og hul hoste. Brødrenes vidunder-midler kan naturligvis også optimere menneskets anatomi, de garanterer trutmund, tynde lår – puls den store sindsro – i en sampak for kun 498,50. Mottoet er: Der findes midler nok og vi behøver ikke at finde os i noget.

FOREVER YOUNG er en satire over skønheds- og medicinalindustriens metoder og over tidens angst for alderdom og fysisk- og psykisk udu. FOREVER YOUNG fremføres af en løsluppen herretrio, der helt i Teatret Brændende Kærligheds ånd, og med stor fysik, fører publikum gennem historien om jagten på evig ungdom.

Medvirkende: Søren Møller Pedersen, Glenn Ziqver Xavier, Jens Kløft Dramatikere: Annegrete Kraul og Jens Kløft. Instruktion: Bodil El Jørgensen Scenograf: Henriette Drejer Lubanski

Skriv et svar

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 4183 kontonr.: 0012469977
MobilePay nummer 6010 7613