Vær med! Læs mere eller ring 60107613

UNICEF By flagede for børns rettigheder til Børnenes Grundlovsdag

UNICEF By flagede for børns rettigheder til Børnenes Grundlovsdag

Gentofte UNICEF By var i går med, da Gentofte Børnevenner fejrede Børnenes Grundlovsdag i deres hyggelige have på Smakkegårdsvej i Gentofte. Over 180 børn fra kommunens selvejende institutioner var samlet i store og små fællesskaber under temaet ”Børns ret til leg og fællesskaber”.

Borgmesteren bød velkommen sammen med 1.c fra Maglegårdsskolen, der højt og flot sang ”Alle børn har ret”. Børn og voksne udforskede derefter de alsidige boder, der bød på spring-ud-lege ved Lykkehjulet, maling på sten til kreative spil, kropslige oplevelser med sanselege og sidst men ikke mindst børnenes rettighedscafé og UNICEF-by boden.

I sidstnævnte blev der snakket om børns rettigheder med børn og unge fra Maglegårdsskolens Rettighedsråd og tegnet vimpler, hvorpå rettigheder blev illustreret. I samarbejde med IKEA Gentofte, som donerer 10 kr. pr. vimpel til fordel for UNICEFs arbejde i Østgrønland, tegnede børnene sig til hele 2.000 kr.

Dagen blev afsluttet på fornemmeste vis, da alle børnene fejrede børnenes demokrati- og rettighedsdag ved at opsende balloner højt til vejrs.

Vil du også være med til at illustrere børns rettigheder på en vimpel? Så har du muligheden på Sej, Sund og Sikker-festivalen den 9. juni og til Børnenes Bogfest den 7. september, hvor der vil være vimpelworkshops klar. Du kan også downloade vimpelskabelon her og aktivitetshæfte her og indlevere dem på ét af kommunens biblioteker.

 

Skriv et svar

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 4183 kontonr.: 0012469977
MobilePay nummer 6010 7613