Vær med! Læs mere eller ring 60107613

IKEA Gentofte støtter UNICEF By

Varehuset på Nybrovej støtter op om Gentofte UNICEF By ved at donere en ti’er for hvert rettighedsflag, lokale børn tegner.

Hele 2018 kan børn i Gentofte Kommune tegne deres rettigheder på særlige vimpelflag, så de danner en lang kæde, der vil blive udstillet flere steder. På den måde lærer børnene om deres rettigheder og støtter samtidig UNICEF By. IKEA Gentofte har nemlig valgt at donere 10 kroner per vimpelflag til indsamlingen.

“Jeg er rigtig glad for, at IKEA Gentofte også i denne sag bakker op om et lokalt initiativ. Børnene lærer essensen af FN’s Børnekonvention, samtidig med at der bliver samlet ind til børn og unge med stort behov for hjælp,” siger Gentoftes borgmester, Hans Toft, i en pressemeddelelse.

Du kan tegne et rettighedsflag på familiefestivalen Sej, Sund og Sikker på lørdag den 9. juni mellem 11 og 15 i UNICEF By-boden i Øregårdsparken. Her vil Kamille og Alberte fra rettighedsrådet på Maglegårdsskolen hjælpe børnene i gang.

Download en skabelon, så du kan tegne dit eget rettighedsflag her. 

Download et introduktionshæfte til rettighedsflagene her

Hvis du afleverer et rettighedsflag på ét af bibliotekerne i Gentofte Kommune bidrager du til både vimpelkæden og til UNICEF Bys indsamling til børn i Østgrønland.

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 4183 kontonr.: 0012469977
MobilePay nummer 6010 7613