Vær med! Læs mere eller ring 60107613

For dagtilbud

Brug Børnekonventionen og Grønland i dit pædagogiske arbejde

I 2018 har vi i Gentofte en unik chance til at lære om børns rettigheder, og hvordan børn vokser op i Danmark, Grønland og resten af verden.

UNICEF arrangerer i anledningen af UNICEF By året en workshop den 21. marts for medarbejdere og ledere fra daginstitutionerne i Gentofte. Workshoppen har til formål at udvikle et skræddersyet aktivitetshæfte med læringsaktiviteter særligt til de yngste i dagtilbuddene. Aktivitetshæftet vil udkomme senere på året og vil danne grundlag for brugen af FN’s børnekonvention i det pædagogiske arbejde.

Udover at der hele året vil være fokus på børns vilkår og rettigheder, vil der også blive samlet ind til UNICEFs arbejde i Grønland til fordel for de grønlandske børn og unge. Dette kan bl.a. ske ved at samle børn, forældre og medarbejdere i daginstitutionerne til et oplysende og sjovt arrangement, som I planlægger – kun fantasien sætter grænser!

UNICEF By 2018 vil også deltage på Børnenes Grundlovsdag den 31. maj 2018, som en række faglige organisationer og interesseorganisationer står bag. Børnenes grundlovsdag har udviklet et materiale, der inspirerer til, hvordan man kan tale med børn om børns rettigheder. Find deres materiale her: “Pædagogisk inspiration til børnenes grundlovsdag”.

Har du lyst til at høre mere om UNICEF By for de yngste, eller ønsker du materiale, der kan understøtte det pædagogiske arbejde, kontakt konsulent Marie Gusmer Bendtsen på mgb@gentofte.dk.

 

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 3000 kontonr.: 0012 4699 77
MobilePay nummer 6010 7613