Vær med! Læs mere eller ring 60107613

For dagtilbud

Brug UNICEF By, FN’s Børnekonvention og Grønland i dit pædagogiske arbejde

I 2018 sætter Gentofte i anledning af UNICEF By fokus på at lære de yngste i kommunen om rettighederne i FN’s Børnekonvention, og om hvordan børn vokser op i Danmark, Grønland og resten af verden.

Men hvordan arbejder man med artiklerne i Børnekonventionen i vores dagtilbud? Dette fokuserede medarbejdere og ledere fra daginstitutionerne i Gentofte på i marts, da der blev afholdt workshop i UNICEF. Som resultat af workshoppen vil der blive udviklet et skræddersyet aktivitetshæfte med læringsaktiviteter særligt til de yngste i dagtilbuddene. Aktivitetshæftet vil udkomme senere på året og danne grundlag for brugen af FN’s børnekonvention i det daglige pædagogiske arbejde.

Udover at der hele året vil være fokus på børns vilkår og rettigheder, vil der også blive samlet ind til UNICEFs arbejde i Grønland til fordel for grønlandske børn og unge. I kan være med ved at samle børn, forældre og medarbejdere i daginstitutionerne til et oplysende og sjovt arrangement, som I planlægger – kun fantasien sætter grænser! Flere daginstitutioner er allerede i gang med at invitere store som små til sommerfest, fællesløb og loppemarked, hvor UNICEF By og indsamlingen vil være i fokus.

UNICEF By 2018 vil også deltage på Børnenes Grundlovsdag den 31. maj 2018 hos Gentofte Børnevenner. Børnenes Grundlovsdag har udviklet et materiale, der inspirerer til, hvordan man kan tale med børn om børns rettigheder. Find deres materiale her: “Pædagogisk inspiration til børnenes grundlovsdag”.

Har du lyst til at høre mere om UNICEF By for de yngste, eller ønsker du materiale, der kan understøtte jeres pædagogiske arbejde, kontakt konsulent Marie Gusmer Bendtsen på mgb@gentofte.dk

 

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 3000 kontonr.: 0012 4699 77
MobilePay nummer 6010 7613