Vær med! Læs mere eller ring 60107613

For virksomheder

Din virksomhed kan blive en del af UNICEF By 2018.

Som erhvervspartner i UNICEF By 2018 kommer I på hold sammen med Gentofte Kommune og UNICEF, der er verdens største børneorganisation. Det sikrer jer synlighed og netværk samtidig med, at I er med til at gøre en forskel for børn i Grønland.

Hvorfor støtte UNICEF By 2018 og hvordan?

I videoen fortæller programlederen for UNICEFs arbejde i Grønland, Arnavaraq Jørgensen, og udviklingsdirektør Hanna Line Jacobsen hvorfor det er vigtigt at bidrage til UNICEFs arbejde i Grønland og hvordan du kan bidrage som virksomhed. Læs mere om mulighederne nedenfor.

Bliv erhvervspartner

Som virksomhed kan I være erhvervspartnere på flere måder. Først og fremmest kan I vælge at donere et valgfrit beløb – fx et, fem eller ti tusinde kroner – det præcise beløb er op til jer.

I kan også i stedet vælge at donere et produkt eller en oplevelse, der måske kan udloddes i en auktion eller være præmie i en konkurrence. Eller måske I har lyst til at donere hele eller dele af overskuddet fra salget af en særlig vare? Næsten kun fantasien sætter grænser. Dog kan I ikke støtte UNICEF By ved at sende produkter direkte til Grønland.

Som erhvervspartner modtager I:

 • Et diplom og et klistermærke
 • Et banner til website og logo til autosignatur
 • Virksomheden fremhæves på UNICEF Bys hjemmeside og Facebookside
 • En invitation til afslutningsarrangementet for UNICEF By

Vil I tegne erhvervspartnerskab?

Send støttebeløbet via Mobile Pay til Gentofte UNICEF By på 6010 7613. Skriv dit virksomhedsnavn samt ordet PARTNER i beskedfeltet
eller indsæt beløbet på vores konto: Regnr.: 3000 kontonr.: 0012 4699 77. Skriv dit virksomhedsnavn samt ordet PARTNER i beskedfeltet.

Tænker I meget stort?

Hvis I er på udkig efter et endnu større samarbejde omkring UNICEF By 2018 eller overvejer at inkludere projektets formål i virksomhedens CSR-strategi, kan I kontakte Senior Corporate Relations Manager i UNICEF, Charlotte Bøie, på cboie@unicef.dk eller telefon 24 83 29 13.

Udsmyk din virksomhed med Per Hillo og Støt UNICEF By 2018

Din virksomhed har mulighed for at hænge kunstneren Per Hillos farverige og abstrakte kunstværker på væggene og samtidig gøre en forskel for børnene i Østgrønland.

Du har to muligheder:

 • Lej ét eller flere af Per Hillos originale værker.
  Kontakt Galleri Per Hillo, og han specialsammensætter en række værker, så de passer til præcis din virksomhed. Prisen for en måneds leje er 500 kr. pr værk, og indtægten går ubeskåret til UNICEF By 2018
 • Køb ét eller flere af Per Hillos originale værker. 50 % af salgsprisen går til UNICEF By 2018.

Du kan se eksempler på Per Hillos værker på perhillo.dk.

Kontakt UNICEF By 2018 for mere information

Er du interesseret i at støtte som virksomhed, skal du kontakte projektmedarbejder Merete Porsborg Arnoldi på mpar@gentofte.dk eller ringe på 29873881

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

 • Sælg kager ved skolearrangementet
 • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
 • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
 • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk
Regnr.: 4183 kontonr.: 0012469977
MobilePay nummer 6010 7613