Vær med! Læs mere eller ring 60107613

For alle i byen

I 2018 er Gentofte Kommune UNICEF By. Det betyder, at kommunen i et helt år sætter fokus på UNICEFs arbejde med at styrke børn i Grønland.
Vi håber, at du vil være med. Du kan hjælpe, hvad enten du er borger, virksomhed eller forening.

UNICEF By 2018 har særligt fokus på at støtte UNICEFs arbejde for børn i Østgrønland, hvor sociale problemer er særligt udtalte.
Samtidig lærer vi kommunens egne børn og unge om UNICEFs arbejde, der tager udgangspunkt i FN’s Børnekonvention.

Din indsamling hjælper

Har du en idé til en indsamling, er du meget velkommen til at kontakte os.  Gør os gerne opmærksom på din indsamling, så kan vi sende dig plakater og postkort og fortælle om indsamlingen her på siden og på vores Facebook. Læs mere om egenindsamlinger her.

Vær med til UNICEF By 2018-aktiviteter

Under hele UNICEF By-året vil der være støtte- og informationsarrangementer. Nogle vil have masser af kulturelle indslag, andre vil være foredrag om Grønland. Du kan få information om de forskellige aktiviterer i vores nyheder og ved at følge med på Facebook-siden. Vil du selv arrangere en aktivitet, kan du kontakte projektleder Per Sohl på ps@gentofte.dk.

Køb bjørnebrochen

Guldsmed Nicolai Appel og designer Buuti Pedersen har sammen skabt bjørnebrochen. Sølvbrochen er formet som to isbjørne og smykket med grønlandsk guld og en grønlandsk rubin. Brochen koster DKK 2.500 og overskuddet på DKK 1.200 går ubeskåret til UNICEFs arbejde for børn og unge i Grønland.  Bestil brochen hos Nicolai Appel på nicolaiappel@hotmail.com. Læs mere om bjørnebrochen.

Facebook

Alle indsamlinger tæller

 

  • Sælg kager ved skolearrangementet
  • Ryd op på loftet eller i skuret og arranger garagesalg.
  • Lån vores indsamlingsbøsser og saml ind, mens I venter ved tuneringen.
  • Nævn UNICEF By ved jeres arrangement og husk vores MobilePay nummer 6010 7613.

Vi er UNICEF By 2018!

Gentofte UNICEF By


Bernstorffsvej 161
2900 Hellerup
Telf.: 6010 7613
Email: ps@gentofte.dk